love shoot

De leukste manier om jullie liefde vast te leggen!

 

Algemene informatie

Tijdens de LOVE shoot gaan we samen op pad naar een prachtige locatie! Op deze locatie zet ik jullie op de foto door middel van opdrachtjes. Hierdoor staan jullie relaxed en spontaan op de foto.

€149,- inclusief BTW

15 bewerkte foto’s

1 uur

Binnen 7 dagen na de fotoshoot ontvang je de keuzegalerij, hierin kun je zelf je favoriete foto’s uitkiezen. Deze worden dan tot in de details bewerkt en deze foto’s ontvang je binnen 2 weken. 

Ook is het mogelijk om extra foto’s te kiezen

Extra bewerkte foto €15,-

Bundel van 3 foto’s €40,-

Kleding advies


Deze shoot draait volledig om jullie tweetjes. Voor het mooiste resultaat raad ik aan om drukke prints en logo’s te vermijden en te kiezen voor effen kleding of een rustige print.

Dit betekent niet dat jullie beide hetzelfde aan moeten hebben om rust te creëren. Je kunt kiezen voor een kleurenpalet met bijvoorbeeld diverse aardtinten en daarbinnen stoffen mixen. Zo behoud je de rustige sfeer, maar wordt het zeker niet saai en eentonig.

Tijdens de fotoshoot is er ook ruimte voor een kledingwissel! Het is dus zeker mogelijk om een tweede outfit mee te nemen. Mocht je er niet helemaal uitkomen of heb je vragen over de gekozen outfit, stuur mij dan gerust een berichtje.