meet Raisa

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn site!

Om jullie een kleine indruk te geven wie ik ben zal ik mezelf even kort voorstellen.

Ik ben Raisa van Wieren, 25 jaar. Ik ben geboren en getogen in Borne, waar ik 21 jaar heb mogen wonen. In 2015 ben ik Rick tegengekomen, in september 2019 zijn we samen gaan wonen in Delden. Naar 1.5 jaar kwamen wij een super leuk koophuis tegen en zijn we verhuist naar Hengelo en hebben wij samen ons eerste huis gekocht!

Al een aantal jaren fotografeer ik met veel enthousiasme en liefde. Wat allemaal begon als hobby en ondertussen al een leuk bijbaantje is. Ik probeer mezelf te blijven ontwikkelen met behulp van opleidingen, trainingen, cursussen en natuurlijk door te blijven oefenen. De fotoshoots vinden veelal buiten op locatie plaats. Voornamelijk fotografeer ik in Twickel, maar natuurlijk kan er in goed overleg ook gekeken worden naar een andere locatie. Ook is het mogelijk om bij u thuis te fotograferen, bijvoorbeeld voor een Newborn fotoshoot.

Verder vind ik het heerlijk om creatief bezig te zijn en sta ik open voor nieuwe ideeen. Dus heb jij een leuk idee, laat het mij weten. Ik sta open voor iets nieuws!

Nou, dit was wel even voldoende. Nu ben ik erg nieuwsgierig naar jou en wie weet sta jij binnenkort bij mij voor de lens!

Liefs,

Raisa van Wieren

Wij hebben een fotoshoot gehad met onze kleine James van 7 maanden. Dit ging heel relaxt en het resultaat is super!
Ellen